Hi there, Sparkling Soul!

Mijn naam is Paulien Stam, Holistisch Health Coach, en ik ben er om jou te begeleiden naar een sprankelend en gezond leven!

Van binnen naar buiten…

Ooit was er tijd in mijn leven dat ik het contact met mijzelf volledig kwijt was. Ik haalde de kracht buiten mijzelf en zat vast in een ongezonde levensstijl en denkpatroon. Ik leefde in onvrede met mijzelf en in onzekerheid en angst. Ik had last van veel gezondheidsklachten en voelde mij gevangen en ongelukkig.

Misschien herken jij het zelf ook wel?

Tot ik besloot het roer om te gooien, en eens goed te luisteren naar wat mijn lichaam en mijn gevoel mij te vertellen hadden. En daar ook naar te handelen.

Ik heb mijn voedingspatroon veranderd. Ik ben meer gaan bewegen en mediteren. En ik ben mij een stuk bewuster van mijn gedachten en wat voor invloed zij hebben op mijn werkelijkheid.

Ik kan beter mijn grenzen voelen en aangeven, en ervaar mijn empathische vermogen nu als een kracht.

Het contact met mijn intuïtie heeft zich hersteld en mijn gezondheid heeft zich enorm verbeterd!

Mijn pad toont zich als ‘vanzelf’ en brengt mij de situaties en personen die ik nodig heb om mijzelf te blijven ontwikkelen. Het leven te creëren dat ik wens. Puur door vanuit mijn eigen gevoel, en uit liefde voor mijzelf, de keuzes te maken die mij vreugde geven.

En dit is waar ik jou zo ontzettend graag mee wil inspireren!

Ik ben er van overtuigd dat ik jou met mijn enthousiasme, ervaring en doorzettingsvermogen, kan motiveren om hetzelfde te bereiken!

 

 

Opleiding / ervaring

 Ik heb de opleiding tot Holistisch Health Coach gevolgd aan The Intitute of Integrative Nutrition, New York.  Bekijk het filmpje voor nader uitleg over deze opleiding en wat een Health Coach voor jou kan betekenen.

Tijdens de opleiding heb ik veel mogen leren over verschillende soorten voeding, zowel voor het lichaam als voor de geest en ziel. Een gezond en gelukkig leven wordt beïnvloed door velen factoren, zoals de voedingsmiddelen die wij tot ons nemen, maar ook relaties, beweging, carrière, spiritualiteit en je overtuigingen en gedachten, zijn van grote invloed op jouw gezondheid.

Ik ben een ervaringsdeskundige in gewichtsverlies, het in balans brengen van de hormonen en in het overwinnen van depressie, onzekerheid en angsten.

 

UNLEASH YOUR INNER SPARKLE AND WATCH YOUR LIFE TRANSFORM IN MAGICAL WAYS