Sparkling Healthy You

“Within each of us is a spark. Call it a divine spark if you will, but it is there and can light the way to health. There are no incurable diseases, only incurable people.”
– Bernie Siegel, M.D.

 Jij bent een liefdevolle, spiritueel bewuste, krachtige vrouw! En je wilt graag je innerlijke ‘sparkle’ laten schijnen!

Maar momenteel voel je het even niet…

Je leeft bijvoorbeeld op de automatische piloot en laat je leiden door de goedkeuring van anderen. Je voelt je niet altijd lekker in je vel, soms onzeker, angstig of gevangen in je eigen belemmerende gedachten. Je houdt jezelf klein en vindt het lastig om je grenzen aan te geven. Je haalt de kracht buiten jezelf in plaats het van binnen te voelen. En daar bovenop heb je misschien ook nog last van gezondheidsklachten en overgewicht!

 Maar je gelooft dat het anders kan! 

Want jij wilt je graag vitaal, fit en gelukkig voelen! Jij wilt helderheid en vrijheid ervaren, je gewenste gezondheid en leven creëren vanuit JOUW gevoel en op een manier die bij JOU past!

Ik kan jou helpen om dat gevoel weer te gaan ervaren. Samen zorgen we er voor dat jouw innerlijke ‘sparkle’ gaat schijnen!

Ik hanteer een holistische werkwijze en betrek zowel het lichaam, als de geest en ziel in het herstellen van de oorzaak van disbalans in jouw leven. Hierbij gebruik ik twee soorten voeding. Namelijk ‘primaire’ en ‘secundaire’ voeding. Secundaire voeding staat voor alles wat jij in de vorm van eten of drinken tot jou neemt. Primaire voeding is alles wat behalve het lichaam, tevens de geest en ziel voedt. Zoals fysieke activiteit, spiritualiteit, relaties, carrière en jouw passie.

Ben jij bereid om vanuit zelfliefde en intuïtie jouw kracht terug te nemen?
En wil jij ervaren hoe jouw gezondheid en leven, wanneer je van ‘binnen naar buiten’ leeft, magische vormen aanneemt?
Dan is Sparkling Coaching echt iets voor jou!

 

 

Sparkling Coaching Trajecten

Sparkling Kickstart

Eenmalige sessie van 4 uur waarin wij een persoonlijk stappenplan gaan opstellen, gericht op spirituele ontwikkeling, mindset en voeding. Hiermee kan jij een start maken naar een vitaal, gezond en gelukkig leven!
Vooraf mag jij mij jouw situatie en vragen alvast mailen, zodat we er geen kostbare tijd aan verliezen tijdens onze sessie.
Na dese sessie ervaar jij voldoende helderheid, motivatie en inspiratie om de persoonlijke stappenplan zelfstandig in je leven te integreren en vast te houden.

Kosten: € 300,- (ex btw)

Sparkling Light

Tijdens dit persoonlijke coaching traject van 3 maanden, help ik jou om de signalen van jouw lichaam en gevoel op een juiste manier te interpreteren, en daarmee van ‘binnen naar buiten’ te gaan leven. Je leert jezelf beter te accepteren, en vanuit dat gevoel de stappen te zetten die naar jouw gewenste gezondheid en leven leiden.

Het traject bevat:

• 6 coaching sessies van 90 minuten, verdeeld over 3 maanden.
• Indien van toepassing, maandelijkse speciale evenementen, zoals online masterclasses en workshops met betrekking tot gezondheid, spiritualiteit en welzijn;
• Diverse hand-outs, recepten en andere materialen;
• Extra ondersteuning en begeleiding via WhatsApp of e-mail tussen de afspraken in.

Kosten: € 675 ,- (ex btw)

Sparkling Health

Tijdens dit persoonlijke coaching traject van 6 maanden help ik jou om:

• Jezelf en je lichaam onvoorwaardelijk te leren accepteren, een reis naar meer zelfliefde en vitaliteit;
• Een liefdevolle relatie met voeding te creëren;
• Beter naar jezelf te leren luisteren;
• Je gevoel en de signalen van je lichaam serieus te nemen en daarmee van ‘binnen naar buiten’ te gaan leven;
• Belemmerende gedachtes en overtuigingen om te buigen naar een krachtige mindset:
• Jouw gewenste leven en gezondheid te creëren, op een manier die goed voor jou voelt en wat bij jou past.

Het traject bevat:

• 12 coaching sessies van 90 minuten, verdeeld over 6 maanden.
• Indien van toepassing, maandelijkse speciale evenementen, zoals online masterclasses en workshops met betrekking tot gezondheid, spiritualiteit en welzijn;
• Diverse hand-outs, recepten en andere materialen;
• Extra ondersteuning en begeleiding via WhatsApp of e-mail tussen de afspraken in.

Kosten: €1350,- (ex btw)

 * Voor alle trajecten geldt dat de sessies zowel persoonlijk als online plaats mogen vinden. Je mag zelf je voorkeur aangeven. Een persoonlijke sessie vindt altijd plaats in Amsterdam of omgeving.

* Betalen in termijnen is mogelijk.